WAT IS HET?

We hebben een trainings- en coachprogramma ontwikkeld wat niet voor niets ChangeToWork heet. Er mag daadwerkelijk iets gaan veranderen. Met de tools uit de ChangeToWork training en coaching leer je opnieuw te luisteren en vertrouwen op je eigen kompas. Je gaat mogelijkheden zien en leren hoe je de regie in eigen hand neemt. In de training gaat het vooral over de vragen: “Hoe ontdek ik waar mijn stroom loopt?” En “Hoe kan ik meevaren naar de resultaten die ik wél wil bereiken?” In de coaching worden gestelde doelen bestendigd en omgezet in resultaten.

HOE GAAN WE DAT DOEN?

Eerst vind er een intake plaats waarin we bepalen of de kandidaat geschikt is voor het traject en de wederzijdse verwachtingen kloppen. Vervolgens starten we met een 2-daagse training en opvolgende coaching waar we op zoek gaan naar wat jou bezig houdt in je leven én je werk, hoe je daar over denkt (overtuigingen) en voelt (emoties). Je krijgt inzicht in de kracht van het brein en welke invloed dat heeft in je dagelijkse leven. Ook leer je om denken en gevoel meer in balans te brengen (mind over matter) waardoor je steeds beter voor elkaar krijgt wat je wél wilt in je leven én werk. De training en coaching is interactief. De theorie wordt met ervaringsgerichte oefeningen afgewisseld en mede doormiddel van (wandel)coaching maken we graag gebruik van de natuur als inspirator en metafoor. Last but not least zal er een moment zijn waarin werkgevers en werknemers elkaar op een bijzondere manier ontmoeten.

RESULTAAT

Iedere deelnemer verlaat, naast kennis, energie en hernieuwde inspiratie, de training met een actieplan. Vervolgens zal er intensieve coaching plaatsvinden waardoor uiteindelijk het beoogde resultaat behaald wordt (maatwerk). Om een beeld te geven van het effect van ChangeToWork, ervaren we bij elke groep van 10 personen dat gemiddeld 80% van de doelstellingen wordt behaald, waaronder o.a. uitstroom naar een baan.

 

DUUR VAN HET TRAJECT

De trajecten van ChangeToWork duurt 12 weken. Er wordt gestart met de 2-daagse training gevolgd door 1 x per maand 1,5 uur (wandel)coaching.

 

NAZORG

Het traject wordt afgesloten met een terugkom moment waarin de groep elkaar de behaalde resultaten presenteert. We blijven de kandidaat gemiddeld 4 weken volgen en steunen haar/hem bij vragen, en faciliteren waar nodig. Tevens vindt er een evaluatie plaats en krijgt de opdrachtgever (met goedkeuring van de deelnemer) een verslag.

 

VOOR WIE?

De training ChangeToWork is geschikt voor mensen die gemiddeld 45-54+ zijn en behoefte hebben (weer) deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Het kan dienen als Outplacement of Loopbaanadvies traject. Daarnaast kan het zijn dat je al heel wat pogingen hebt gedaan om aan de slag te komen maar merkt dat, ondanks al je inzet, het niet lukt. De training vraagt minimaal een MBO4 niveau en werkervaring die niet te ver in het verleden ligt. Als je twijfelt neem dan even contact op.

Het traject kan zowel individueel als groepsgewijs worden gevolgd. Ook Gemeentes kunnen het programma inzetten om de doelgroep bijstandsgerechtigden te ondersteunen.

 

PRAKTISCH

Er wordt gewerkt met kleine groepen van 8 -10 deelnemers. Wil je meer informatie qua planning en kosten neem dan contact op met Jogé Smallenbroek

CONTACT

ChangeToWork
anders denken | nieuw resultaat
e-mail: ChangeToWork
06-20022129
Het Coachhuis
Kerkweg 7
3832 RH  Leusden
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Jogé Smallenbroek